Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotel Özlem Garden

Vybavení
Hotel se skládá z hlavní budovy se vstupní halou s recepcí, restaurací a barem a přilehlých zahradních bungalovů. K relaxaci přímo vybízí bazén s oddělenou menší dětskou částí s lehátky a slunečníky zdarma. Pro ty aktivnější je k dispozici stolní tenis a pestrá nabídka vodních sportů na pláži (za poplatek). Večer si můžete vychutnat kouzelnou atmosféru v historické části Side nebo prožít příjemný podvečer při nákupech a toulkách uličkami městečka. Tento hotel s rodinnou atmosférou doporučujeme klientům, kteří preferují ubytování v klidnějším prostředí u jedné z nejhezčích písečných pláží, a přesto v blízkosti obchodů a restaurací v nedalekém centru a hlavně úžasných historických památek, z nichž nejvýznamnější je antické divadlo, byzantská bazilika a řada historických nálezů, umístěných v archeologickém muzeu.

Ubytování
Vkusně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky, klimatizace, minibar, TV/SAT, telefon, koupelna, sejf (za poplatek), terasa s výhledem do zahrady. 1. dítě do 12 let na přistýlce má pobyt ZDARMA!

All Inclusive
Snídaně (7.30–10.00), oběd (12.30–14.00), večeře (19.00–21.00) formou bufetu, místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00–24.00), káva, čaj, zákusek (16.00–17.00)

Vzdálenost od pláže
10 m

Typ pláže
písečná

 
 
 
 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Hotel Özlem Garden

Průměrné hodnocení je: 4.0000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 1 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    0
  • 4 hvězdiček
    1
  • 3 hvězdiček
    0
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Krásná a klidná dovolená v hezkém hotelu

nemá avatar
4 hvězdiček
Jiřina
14 13:55:21.července 2009

Vzhledem k množství zeleně a rodinnému prostředí mohu hotel jen doporučit, je skutečně na velice dobré úrovni. Pobyt zde bych ale nedoporučovala zájemcům, kteří preferují sportovní dovolenou. celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Turecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Turecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.