Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Palmiye Beach

Vybavenost:
Příjemný 4-poschoďový plážový hotel s celkovou kapacitou 55 pokojů je postavený do tvaru písmena U, kdy ve středu se nachází menší bazén spolu s oddělenou částí pro děti. K dispozici je recepce, restaurace s terasou, ze které se dostanete přímo na pláž. Dále je k dispozici stolní tenis a biliard.

Ubytování:
Dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky mají sprchu/WC, fén, klimatizaci s možností individuálního nastavení, SAT TV, trezor, minibar, telefon. Každý pokoj má balkon s výhledem na moře.

Stravování:
snídaně formou bufetu, večeře výběr z menu, možnost doobjednat obědy 

Pláž:
vzdálená 10 m, písečná

Sport a zábava:
Na pláži možnost využít různé vodní sporty, lehátka a slunečníky jsou za poplatek. V okolí hotelu se nacházejí obchody, restaurace, bary, diskotéky a jiné zábavné atrakce pro děti i dospělé.

 
 
Vložení fotografie

beruška

26 08:49:49.08.2011

Ahojte všichni, zajímá mě jakékoliv info o tomto hotelu. V září tam odlétám, tak ať vím, na co se mám připravit:-)

Přidejte recenzi: Palmiye Beach

Průměrné hodnocení je: 4.3333 hvězdiček
Vaše hodnocení - 3 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    1
  • 4 hvězdiček
    2
  • 3 hvězdiček
    0
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Doporučuji všem, je to paráda

nemá avatar
5 hvězdiček
Mařka
02 11:37:06.července 2009

Je to jeden z mála hotelů, které mají tak báječnou polohu hned u pláže a zároven nedaleko centra, takže tady není co vytknout. Navíc není hotel nijak obrovský, takže v něm panuje spíše domovská příjemná atmosféra. Určitě všem doporučuji a příští rok se do něj budu cpát zase :-) Ideální dovolená a odpočinek. celá recenze

Nic extra, ale dalo se to zvládnout...

nemá avatar
4 hvězdiček
Tadek
27 11:46:45.října 2009

Řekl bych, že je to hotel spíše pro nenáročné klienty. Já nebyl spokojen s ubytováním a se stravou. celá recenze

Hezká dovolená s možností výletů.

nemá avatar
4 hvězdiček
manželé Zajícovi
30 11:57:31.října 2009

Dovolená se nám moc líbila, byl to skvělý pobyt v Turecku s pestrou nabídkou zábavy a možností mnoha výletů. celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Turecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Turecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.