Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Co víte o Turecku?

Víte, která z tureckých pláží získala Modrou vlajku a splňuje ta nejpřísnější kritéria? Co obnáší proslavené turecké lázně hammam, nebo že v Turecku najdete více antických památek než v oslavovaném Řecku? Tahle země rozkládající se na dvou světadílech toho ukrývá ještě mnohem více. Přesvědčte se, proč je dovolená v Turecko pro vás to pravé.

Rádi byste se vydali na nezapomenutelnou dovolenou, odvezli si spoustu krásných vzpomínek, příliš neutratili, a ze všeho nejraději měli absolutní klid? Taková přání nejsou ničím zvláštním. Horší je to už s tím, kde vám je splní. A právě v této chvíli je třeba myslet na dovolenou v Turecku.

Turecko

Země rozkládající se na dvou kontinentech je oblíbenou volbou českých turistů, kteří ocení především dokonalý komfort a pohodlí, jež jim dovolenková letoviska nabízí. Díky slábnoucímu rublu lze očekávat, že ruských turistů přijede do Turecka méně než obvykle, což slibuje mnohem klidnější a pohodovější dovolenou pro celou vaši rodinu.

Modrá vlajka pro dech beroucí pláž

Thrákie, tedy Turecká riviéra, nabízí víc než jen teplé moře a čisté pláže. Městečko Sarköy se chlubí třináctikilometrovou pláží, která byla ohodnocena Modrou vlajkou. To je celosvětové ocenění, jež získávají ty nejkrásnější pláže a přístavy splňující nejpřísnější standardy. V celé oblasti se navíc přímo skvěle daří olivám a vínu. Určitě jej při toulkách po pláži nezapomeňte ochutnat. Zaručeně si vás získá.

Turecké lázně osvěží tělo i mysl

Zrelaxujte se, dobijte baterky, načerpejte energii, nebo jen tak lenošte. Turecké lázně neboli hammam jsou rozděleny do několika místností, přičemž v každé z nich se odehrává jiná procedura. Lázně proslavené po celém světě slibují komplexní ošetření těla, a jejich blahodárné účinky zrelaxují vaše tělo a vyčistí přepracovanou hlavu. Vypněte aspoň na chvíli.

Turecko

Alanya láka rodiny s dětmi

V případě, že pokukujete po letní dovolené s vašimi ratolestmi a jedním z rozhodujících faktorů je i cena, doporučujeme vám zaměřit se na nabídku last minute Turecko a vyčkat si na Alanyi. Ta disponuje letištěm přímo v oblasti, a tak odpadají pro děti nepříjemné dojezdy. Za zmínku také stojí vodní atrakce hned u moře. Pláže se velmi postupně svažují, a tak nemusíte mít strach o to, kde se vaše dítko pohybuje. Zajímavostí jsou bezesporu i městské trhy a zřícenina staré pevnosti.

Počasí v Turecku je v průběhu sezony velmi příjemné a teploty často šplhají k 40 °C. Moře přes den nabízí příjemné osvěžení, zatímco přes noc můžete poznávat místní kulturu v některé z mnoha čajoven.

- PR článek -

Článek byl zobrazen 2 773 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Turecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Turecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Egypt | Turecko | Chorvatsko | Itálie | USA | Řecko | Rakousko | Poznávací zájezdy