Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

CK GEOPS - Cesty za poznáním, uměním, přírodou a zážitky

CK GEOPS - Cesty za poznáním, uměním, přírodou a zážitky

Šternberkova 1357/10
170 00 Praha 7-Holešovice
Telefon: 266 710 104
Web: http://www.geops.cz
Email: geops@geops.cz

 

CK GEOPS nabízí poznávací zájezdy do 40 zemí Evropy zaměřené na přírodu a turistiku, památky a umění, termály, slavnosti i gastronomii a víno.


Foto: Francie - Kláštěr St. Michel de Cuxa

•  Jsme specialisté na poznávací zájezdy do Francie, Itálie, Maďarska, Španělska a do alpských zemí.

• Hlavní témata našich zájezdů: Evropské slavnosti, za uměním, výstavy a architektura, za vínem a gastronomií, Národní parky a zahrady, Zájezdy za památkami UNESCO a starověkými civilizacemi, termální lázně a wellness, vlakem za poznáním (poznávací zájezd vlakem), letecké zájezdy.

Široká nabídka zájezdů zaměřených na umění, kulturní památky, přírodní krásy, ale také příjemné zážitky i zajímavé momenty ze života obyvatel různých zemí a regionů. Vedle klasických cest za nejkrásnějšími místy Evropy nabízíme zájezdy s turistikou v neporušené přírodě, dovolené u moře či v termálních lázních, různé zážitkové a wellness víkendy, zájezdy specializované na návštěvy výstav či festivalů a také cesty za vínem a gurmánskými specialitami. Zajišťujeme návštěvy galerií, muzeí, exkurze do provozů, ochutnávky vín a místní gastronomie, setkání s místními obyvateli při jejich lidových slavnostech.

V našem programu naleznete (podle názvů jednotlivých kapitol):

A. KULTURA A PŘÍRODA EVROPY 
Poznávací zájezdy do zemí Evropy a Blízkého východu, autobusem i letecky. Pestrá nabídka od jednodenních a víkendových výletů po letní dovolené. Zájezdy s návštěvami významných měst, proslulých památek, ale i malebných městeček a vesnic, předních evropských galerií, objektů zapsaných na seznam světového dědictví UNESCO, s vycházkami a turistikou v krásné přírodě, procházkami v nejkrásnějších zahradách Evropy a výlety do národních parků. A k tomu spousta zajímavých zážitků - návštěvy místních slavností, exkurze, ochutnávky gastronomických specialit, koupání v lázních.

B. RELAXACE V LÁZNÍCH, VÍNO A SLAVNOSTI 
Zájezdy za odpočinkem, zdravím a zábavou. CK GEOPS nabízí celou řadu zájezdů do termálních lázní Maďarska, Slovenska, Rakouska, Slovinska a dalších zemí. V nabídce jsou pohodové poznávací zájezdy zpříjemněné koupáním v termálech, pobyty v lázních s výlety, příjemné wellness víkendy, klasické lázeňské pobyty a také veselé zájezdy za zábavou do aqaparků a jiných zábavních parků. K pohodovým víkendům a relaxačním pobytům patří také dobré jídlo a pití. Nevšední zážitky nabízejí zájezdy za slavnostmi Evropy – karneval v Benátkách i v Maďarsku, koncerty a hudební festivaly, velikonoční procesí, půvabné květinové slavnosti, tradiční shánění stád v alpských zemích, vinobraní…

Maďarsko - termální lázně Sarvár
Foto: Maďarsko - termální lázně Sarvár

C. POHODOVÉ TÝDNY V HORÁCH S TURISTIKOU 
Zájezdy zaměřené na turistiku a pobyt v přírodě, převážně v horách – Alpy pěti zemí, Pyreneje, Tatry, Francouzské středohoří, Jura, země Balkánu. V nabídce jsou jak klasické letní pobyty v horách, tak poznávací zájezdy s turistikou a kratší víkendové zájezdy od jara do podzimu. Svět horských velikánů, daleké výhledy, zasněžené vrcholky, modrá jezera, zelené lesy, vodopády, louky poseté květy všech barev… Zájezdy pro všechny typy turistů, běžné jsou varianty túr podle náročnosti.

D. POBYTY U MOŘE S VÝLETY
Letní dovolené u moře pro všechny, kdo mají rádi vodu a sluníčko, ale také chtějí poznávat cizí země. Obvykle s ubytováním na jednom místě a možností koupání každý den, s nabídkou výletů za památkami a přírodními krásami okolí. Všude je přece co objevovat a získávat nové pestré zážitky. Zájezdy do atraktivních míst – do Středomoří, na ostrovy Korsika, Sardinie, Sicílie či ostrov termálních pramenů Ischia, na pobřeží Costa Brava, do Andalusie, Neapolského zálivu a italské Apulie, k Jaderskému moři, do Řecka a na řecké ostrovy.

E. DALEKÉ CESTY
Zájezdy do exotických a vzdálených končin Asie, Afriky i Ameriky pro všechny, kterým je Evropa malá. Po proslulých přírodních krásách a vyhlášených památkách, často s různými možnostmi seznámit se se způsobem života a tradicemi místních obyvatel. Poznávací okruhy za příznivé ceny, se zkušenými průvodci.

F.  KOLEKTIVY 
Zájezdy na přání pro ucelené skupiny zájemců - v kterémkoli termínu, s programem přesně podle vašeho výběru. Zajistíme exkurze do objektů, institucí, vstupů do lázní, sportovní, adrenalinový nebo kulturní program, cesty na významné výstavy a do nejvýznamnějších evropských galerií. Nabídka od nejluxusnějšího zázemí pro manažery po cenově atraktivní varianty pro školy - zájezdy pro školní kolektivy.

Itálie - Merano - Trauttsmansdorffské zahrady
Foto: Itálie - Merano - Trauttsmansdorffské zahrady

I. ADVENTNÍ ZÁJEZDY
Kouzelné víkendy i jednodenní zájezdy v čase adventu. Za vánoční pohodou do evropských měst – do velkoměst i do malebných městeček s různými vánočními atrakcemi. Adventní trhy, průvody čertů a Rakousku, slavnost štol v Drážďanech, výstavy betlémů, obří adventní kalendáře, vánoční stromy a pyramidy – a pro zahřátí a pohodu třeba koupání v termálech.

O. EUROVÍKENDY
Zájezdy na víkend do známých evropských velkoměst, převážně s leteckou dopravou – to pravé pro vás, kteří chcete poznat Paříž, Londýn, Barcelonu, Řím, Budapešť a další metropole a velkoměsta. V nabídce jsou varianty s průvodcem a programem, klasické pobytové s delegátem i pro samostatné cestovatele pouze se zajištěním pobytu a dopravy. V mnoha zájezdech je nabídka fakultativních výletů na významná místa v okolí, prohlídek a exkurzí s průvodcem nebo různých zábavných programů.

ZÁJEZDY ZA UMĚNÍM, VÝSTAVAMI A ARCHITEKTUROU
CK GEOPS nabízí řadu zájezdů zaměřených na umělecké zážitky – návštěvy slavných evropských galerií a muzeí, aktuální výstavy, umělecké festivaly, za klenoty klasické i moderní architektury, na operní představení a koncerty. Pravidelně připravujeme zájezdy na benátský festival La Biennale, na Velkou muzejní noc v Berlíně i Mnichově, na řadu velkých výstav slavných umělců v evropských městech. Nabízíme poznávací zájezdy zaměřené na místa, kde žili a tvořili velcí malíři a sochaři s návštěvou jejich ateliérů, muzeí a míst, která zobrazovali. Pro školy a zájmové kolektivy vypravíme zájezd na přání.

ZÁJEZDY ZA VÍNEM A GASTRONOMIÍ
Zážitkové cesty za vínem či za jinými gastronomickými specialitami. Nabízíme cesty na místa, kde se vyrábějí vyhlášené potraviny (sýry, uzeniny, vína, piva, likéry), exkurze s odborným výkladem, ochutnávkami a možnostmi nákupů, obědy či večeře ve stylových restauracích. Zpestřením jsou různé slavnosti spojené s gastronomií – vinobraní a slavnosti nového vína, festivaly klobás, sýrů aj. 

VLAKEM ZA POZNÁNÍM - POZNÁVACÍ ZÁJEZDY VLAKEM 2020
Cesty vlakem pro fanoušky železnic a mašinek. Nabízíme zájezdy, které jsou celé výlučně po železnici (s dopravou moderními komfortními rychlými vlaky, jako Railjet, Pendolino nebo soukromý Leo Express) či zájezdy s autobusovou dopravou, na nichž lze absolvovat více cest zajímavými místními tratěmi – úzkokolejkami, zubačkami, lanovkami, horskými expresy, úvraťovou železnicí, historickými vláčky.

Pravidelná činnost od roku 1991, v roce 2019 vstupujeme již do 30. zájezdové sezóny. Jsme členem Asociace českých cestovních kanceláří a agentur (ACCKA).

ČLÁNKY CK:
Za poklady hanzovních měst Hamburg a Lübeck pohodlně rychlovlakem
Polský Balt - nedoceněné kulturní i přírodní bohatství našich severních sousedů
Severovýchodní Francie je plná krás a překvapení
Severní Polsko a krásy Pomořanska vlakem až k Baltu
Emilia-Romagna: panovnická sídla, kultura, gastronomie i Ferrari
Zájezdy za krásami evropských zahrad a parků, na zahradnické výstavy a květinové slavnosti
Lisabon a Portugalsko, země mořeplavců
Cesty za výtvarným uměním, výstavy a architektura
Slavnosti a festivaly ve Švýcarsku
Francouzské puzzle - poznejte Francii křížem krážem
Julské Alpy, Lublaň a kouzlo jihozápadního Slovinska 
Do východní Francie za gastronomií a vínem
Adventní zájezdy - předvánoční zpestření
Languedoc a Roussillon - kraj katarských hradů a vína
Skryté gastronomické poklady jihu Francie
Evropské slavnosti - zájezdy za zábavou, kulturou a folklórem
Francouzské sopky kraje Auvergne 

Další kontakty

mobil: 737 915 107, 603 152 047

pevná linka: 220 580 435

Naše fotografie

Paříž - Vítězný oblouk
Paříž - Stravinského fontány
Paříž - La Défense
Paříž - Forum des Halles
Paříž - galerie
 
Troyes - bazilka Saint Urban
Provence - Orange - řimské město Aransio
Provence - Avignon - Palais des Papes
Burgundsko - burgundské víno
Přímořské Alpy - Parc National du Mercantour
 
termální lázně Hajdúszoboszló
termální lázně Gyula
Maďarsko - Sopron
termální lázně Szeged
termální lázně Egerszalók
 
Řím - Koloseum
San Gimignano -  rodové věže Torri Salvucci
Přímořské Alpy - Abbazia di San Fruttuoso
Julské Alpy
 
Rakousko - Fulpmes - shánění stád
Vídeň - Klosterneuburg - vánoční trhy
Vídeň - Maria Theresien Platz - adventní trhy
Vídeň - van Gogh
 
 
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Turecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Turecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.