Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Letovisko Lara

Luxusní letovisko Lara ve městě Antalya láká k pobytu především náročné turisty. Řada hotelů vysoké kvality a komplexní nabídka služeb, rušný noční život a výborná kuchyně, to vše slibuje skvělou dovolenou.

Letovisko Lara je součástí města Antalya. Jedná se v podstatě o čtvrť plnou luxusních hotelů, restaurací a barů. Lara je poměrně mladou oblastí na okraji města. Od moře je část letoviska oddělena útesem, za kterým se rozprostírá pláž.

Oblast je jak stvořená pro koupání a lenošení na pláži. Léta bývají velice horká, obecně platí, že počasí ke koupání je od dubna do října. Místní pláž je písčitá a velice dlouhá (jedná se o jednu z nejdelších pláží v Turecku). 

Letovisko Lara
Autor: Brian Sheldon

Luxusní hotelové komplexy, z nichž mnoho jich má 5-7 hvězdiček, jsou vybudovány buď přímo na pláži anebo na útesu. Jedná se např. o Concorde Resort & Spa Hotel, Hotel Delphin Palace, Grand Moonlight Hotel. Služby jsou na velmi vysoké úrovni. Nechybí sportovní kluby a fitness centra, venkovní i vnitřní bazény, tobogány, sauny, dětské kluby, kina. Na své si přijdou také děti. Dětský klub nabízí řadu aktivit pro děti, je zde také dětský bazén.  V letovisku nalezneme také dostatek restaurací a barů. Některé bary se nacházejí přímo na pláži. Jídlo v restauracích je většinou turecké nebo italské a skutečně velice chutné. Nechybí samozřejmě pestrobarevné míchané nápoje a bylinné čaje. Část restaurací je otevřená 24 hodin denně, takže si můžete zajít na něco dobrého, kdykoliv vás přepadne hlad nebo prostě chuť. Zábavu ve dne v noci zajišťují nejen bary, ale také nejrůznější atrakce. Nechybí vodní skluzavky či možnost výletu lodí a potápění v nádherně modrých vodách. Dovolená zde není skvělá jen v létě, ale také v zimě, díky řadě krytých bazénů a vysoké kvalitě nabízených služeb. Pro ty, kteří rádi nakupují, je zde Lara Beach Shoppping Center, nákupní středisko, ve kterém si můžeme koupit exkluzivní šperk nebo si vybrat v butiku oblečení na večerní party. Navštívit můžeme také kadeřníka či obchod se suvenýry.

Letovisko Lara
Autor: Stefan Radu

Pokud by nás již nebavilo trávit veškerý čas na pláži a na atrakcích nabízených hotely, můžeme se vydat na kratší, ale velmi pěkný výlet za vodopády. Dudenské vodopády (Düdense) tvoří malá říčka, která se do moře vlévá z výšky 40 m. Pokud svítí sluníčko, doplňuje už tak nádhernou scenérii duha. Za vodopády se nachází menší jeskynní systém. A po osvěžující procházce se můžeme vrátit zpátky lenošit a nechat se rozmazlovat komfortem, který poskytuje nezapomenutelné letovisko Lara.

- kibl -

Předchozí články z Turecka:
Alanya, město pohody a dobrodružství
Antakya – město tolerance
Side – město granátových jablek
Adana
Bodrum

Článek byl zobrazen 11 322 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Turecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Turecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Egypt | Turecko | Chorvatsko | Itálie | USA | Řecko | Rakousko | Poznávací zájezdy