Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Turecko - letoviska, lokality a destinace

Na této stránce naleznete články a cestopisy k lokalitě „Turecko“. Informace o lokalitě, rady a tipy na cesty, fotografie a další zajímavosti k lokalitě najdete zde: Turecko.

Alanya, Konakli, Side - dovolená (nejen) v Turecku s CK SHENKO´S

Alanya, Konakli, Side - dovolená (nejen) v Turecku s CK SHENKO´S

Přemýšlíte, kam v létě na dovolenou za teplem? Co takhle Turecko, Řecko nebo Egypt? S CK SHENKO´S můžete vyrazit do kterékoliv z těchto zemí, které se mohou pochlubit krásnými plážemi, průzračným a teplým mořem, úžasnými památkami i jedinečnou kulturou.

celý článek

 

Suleymanova mešita v Istanbulu

Suleymanova mešita v Istanbulu

Ve výčtu nejvýznamnějších istanbulských mešit nesmí chybět Süleymanova mešita, která se vypíná nad zátokou Zlatý roh, na pozemcích starého paláce Eski Saray. Svou krásou vzdává hold nejen svému zakladateli Süleymanovi I. Nádhernému, ale také staviteli, slavnému Sinanovi.

celý článek

 

Egejská riviéra - tyrkysové moře a nádherné pláže

Egejská riviéra - tyrkysové moře a nádherné pláže

Za opravdový přírodní skvost Turecka je považována oblast Egejské riviéry nacházející se na jihozápadě země. Egejskou riviéru najdeme v místech, kde se Středozemní moře střetává s mořem Egejským. Tento členitý pobřežní úsek je charakteristický bohatou zelení, tyrkysovým mořem, nádhernými písečnými plážemi i horami tyčícími se ve vnitrozemí.

celý článek

 

Turecká riviéra - slunce, moře, zábava

Turecká riviéra - slunce, moře, zábava

Kilometry písečných pláží i bohaté archeologické dědictví z dob Řeků a Římanů nabízí Turecká riviéra rozkládající se na jihu Turecka, mezi městy Antalya a Alanya. Tato oblast je skvělou volbou pro všechny, kdo si chtějí užít slunce, mořských radovánek a pláží, ale také poznávání historie a sportovních aktivit. Na Turecké riviéře se nabízí pro každého něco.

celý článek

 

Dovolená v Turecku

Dovolená v Turecku

V místech, kde si Evropa podává ruku s Asií, se rozprostírá Turecko – země nezapomenutelných zážitků. Jelikož se zde střetávají dva odlišné kontinenty, je Turecko plné kulturních, historických i přírodních rozmanitostí. Je ideálním místem pro strávení pohodové dovolené s nádechem exotiky, proto sem každoročně zavítá přes 20 milionů turistů.

celý článek

 

Alanya a Side - oblíbená dovolená v Turecku

Alanya a Side - oblíbená dovolená v Turecku

Chcete strávit dovolenou na krásných písečných plážích s průzračně čistou vodou a azurově modrým mořem? Lákají vás antické památky? Rádi se necháváte hýčkat v lázních? Potrpíte si na dobré jídlo? Pokud chcete zažít vše na jednom místě, CK SHENKO´S vás zve do jedné z nejzajímavějších zemí na světě - Turecka.

celý článek

 

Bodrum - za divem světa i křižáky

Bodrum - za divem světa i křižáky

Když dnes mluvíme o antických učencích, panovnících a dalších významných lidech, jen málokdy si uvědomujeme, že přes řecky znějící jména mnohdy vůbec nepocházeli z Řecka. Tak třeba slavný historik a geograf Hérodotos z Halikarnassu, přezdívaný „otec dějepisu“.

celý článek

 

Last minute – Turecko a kouzelný charakter orientu

Last minute – Turecko a kouzelný charakter orientu

Pokud se nechcete na letní dovolenou těšit už půl roku předem, má pro vás cestovní kancelář Neckermann možnost, jak se během chvíle zprostit pout našeho okoukaného světa a vydat se za dobrodružstvím orientální severní Afriky. Chcete poznávat kouzlo orientu zblízka?

celý článek

 

Letovisko Lara

Letovisko Lara

Luxusní letovisko Lara ve městě Antalya láká k pobytu především náročné turisty. Řada hotelů vysoké kvality a komplexní nabídka služeb, rušný noční život a výborná kuchyně, to vše slibuje skvělou dovolenou.

celý článek

 

Turecko - dovolená s nevšedními zážitky

Turecko -  dovolená s nevšedními zážitky

Turecko uspokojí i ty nejnáročnější návštěvníky: kvalitní služby a hotelové zázemí, finanční dostupnost, chutná a pestrá středomořská strava, množství historických památek, přírodních zajímavostí, sportovního vyžití i novodobých atrakcí pro celou rodinu - to je přece pozvánka pro každého!

celý článek

 

Alanya, město pohody a dobrodružství

Alanya, město pohody a dobrodružství

Krásnou dovolenou si každý představuje jinak. Někdo touží po lenošení na pláži a koupání v příjemně teplém moři, jiný chce zažít něco dobrodružného, chodit na dlouhé procházky po zajímavých místech a poznávat historii. A někdo by chtěl od každého trochu. Myslíte, že to není možné? Starobylé město Alanya nás přesvědčí o opaku.

celý článek

 

Netradiční vánoční dárek? Darujte zájezd!

Netradiční vánoční dárek? Darujte zájezd!

Vánoce se kvapem blíží a vy si stále nevíte rady, čím letos obdarujete své nejbližší? Hledáte vhodný dárek pro vaše přátele, partnery nebo rodinu? Exkluzivním a neokoukaným vánočním dárkem může být zájezd, který obdarovaného jistě velmi potěší. Na zážitky, které během dovolené prožije, může totiž vzpomínat po celý život.

celý článek

 
1 2 3 4 5 6
 
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Turecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Turecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Egypt | Turecko | Chorvatsko | Itálie | USA | Řecko | Rakousko | Poznávací zájezdy